Lexa

Mogelijkheden gratis inschrijving Lexa Gratis Betaald
Profielfoto en profielbeschrijving van jezelf V V
Profielen zoeken / zoekfuctie beperkt V
Profielfoto en profielbeschrijving van andere members bekijken V V
Interesse berichtjes sturen V V
Extra foto’s bekijken cross V
Tekst berichten sturen cross V
Reageren op berichten cross V
Chatbox toegang cross V
Voorrang bij Klantenservice cross V
Mobiel daten / App beperkt V

Direct naar Lexa

Sterke punten

 • Vrijwel alleen maar betalende leden dus serieuze mensen
 • Een strikte controle op de betrouwbaarheid van profielen
 • Je kunt als gratis lid profielen en foto’s bekijken


Minder sterke punten

 • Veel mannelijke leden (62%)
 • Bij gratis, beperkte mogelijkheden om te communiceren
 • Gratis versie laat niet zien wie jou een bericht stuurt


Direct naar Lexa


top

Bekijk de websiteLexa is één van de grootste onlinedatingsites in Nederland waar singles serieus op zoek zijn naar een nieuwe relatie of vriendschap. Je kunt je gratis inschrijven en profielen bekijken, maar verder zijn je mogelijkheden als niet betalend lid beperkt. Als betalend lid kun je volop berichten sturen en chatten met andere leden die online zijn. De website heeft een frisse uitstraling en het ledenaanbod is behoorlijk groot.
Lexa.nl is onderdeel van de Franse datingsite Meetic, welke als één van de grootste datingorganisaties binnen Europa wordt gezien. Dit betekent veel kennis, ervaring en een strikte controle van Lexa op de betrouwbaarheid van de profielen die ingeschreven staan. Maar waar zou die naam vandaan komen? Ook een grote site, waar duizenden mensen tegelijk online zijn. Lexamore biedt advies bij matching. Voor als je er zelf niet uitkomt dus. En met zoveel kandidaten kan ik me dat wel voorstellen. Misschien dat Relatieplanet dit ook moet doen?

Inschrijven en profielen bekijken is gratis. Je kunt een flirtbericht sturen, maar er vervolgens niet meer op reageren, dus je wordt eigenlijk gedwongen om betalend lid te worden.

Lexa.nl is onderdeel van de Franse datingsite Meetic, welke als één van de grootste datingorgan. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.

Direct naar Lexa


top

One thought on “Lexa

 1. Ik heb voor Lexa gekozen omdat ik opzoek was naar een vaste relatie. Tot nu toe heb ik 4 afspraakjes gehad, maar de vonk is nog niet overgeslagen. Wel vind ik het ideaal om online te daten, want ik heb weinig tijd om naar een vriendin te zoeken in bijvoorbeeld een kroeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Relatieplanet Relatieplanet Relatieplanet: Kom in contact met duizenden singles en alleenstaanden op zoek naar een relatie, vriendschap of date.
 • Lexa Lexa Lexa zegt: De nummer 1 datingsite van Nederland. Bekijk direct foto's van singles.
 • Parship Parship Parship zegt: Dé datingsite voor hoger opgeleiden ♥ Betrouwbare online dating ♥ Leuke en vooral serieuze singles ♥
 • Pepper Pepper Pepper zegt: Ontmoet jouw perfecte match op de datingsite waar je overkomt zoals je echt bent.
 • E-Matching E-Matching E-matching zegt: Dating voor hoger opgeleiden. De datingsite waar tienduizenden hbo'ers en academici op zoek zijn naar een serieuze relatie.